Malzemeler:
- 1 adet Dr. Oetker vişneli jöle
- Kayısı, şeftali, mürdüm eriği, kavun, karpuz, muz gibi
mevsim meyveleri; kiraz, çilekle de çok güzel oluyormuş :)
Hazırlanışı:
Jöle 2,5 çay bardağı kaynar su ile eritilir. Üzerine 2,5 çay
bardağı soğuk su eklenir. Jölenin hazırlanışı pakette de yazıyor. Hazırlanan
karışım küp küp doğranmış mevsim meyvelerinin üzerine dökülür, meyvelerle
karıştırılır. İki saat kadar buzdolabında bekletilir. Tarifi ablam yaptı, ellerine sağlık canım, benden de paylaşması :)
ellerine sağlık mavi :)
YanıtlaSilkolay bir tarif :)
SilDonduktan sonra nasıl görünüyor merak ettim :)) bir de bu kadar farklı meyve ve jöle hımm tadı nasıl acaba ben jöleyi sütlü tatlılar ya da sadece jöleyi kullandığım meyveyle yapıyorum :))
YanıtlaSilbu donmamış haliydi, donduktan sonra güzel oldu :)
Silsütlü tatlılarla hiç denemedim, sadece jöleyi kullandığın meyve ile yapma fikri de iyiymiş :)
Ben vişneli jöleyi sütlü irmik tatlısıyla yapıyordum. Benim sık yaptığım kolay tariflerden :D Sanırım bugün de yapacağım bloga koyarım, misafir için de çok şık bir sunum oluyor yaz için ve ferah :))
Silyazarsan denerim ben de merak ettim :)
Sileline sağlık, yazın serin şeyler yemek istiyor insan :)
YanıtlaSilyazın hafif tarifler güzel oluyor :)
SilAfiyet bal seker olsun,tadindan yenmez :)
YanıtlaSilçabuk bitti güzel olmuştu :)
SilÇok iyi görünüyor! Kesinlikle yakın zamanda deneyeceğim bu tarifi. :)
YanıtlaSilhafif tatlılar seviyorsanız beğenirsiniz :)
Silİçine küçük bisküvi kırıntıları atılırsa da güzel oluyor. Ablanızın ve sizin einize sağlık.
YanıtlaSiliyi fikir, öyle de deneyelim güzel olur,
Silteşekkür ederiz :)
Ellerine sağlık ; muhteşem olmuştur eminim :)
YanıtlaSilyaptığımız gün bitti canım, teşekkür ederiz :)
Silnam naaammm :) yazın seviyorum böyle soğuk, iç gıdıklayan tatları :) afiyet olsun
YanıtlaSilben de çok seviyorum esracım, teşekkür ederiz :)
Silsen yaparsan her şey güzel olur kiii :)
YanıtlaSilcanımm o senin güzelliğin :)
Sil