20 Nisan 2024 Cumartesi

Maviye İz Süren'e Dair XXII



İçeriğiyle olsun, tarzıyla olsun beğeniyle takip ettiğim çok iyi bloglar var. Bunlardan biri, La Paragas. Blogun kıymetli yazarı Buraneros, ilk öykü kitabım Maviye İz Süren için enfes bir yorum yazmış. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Özgün üslubuyla kendisinden de bir kitap beklediğimi söylemeliyim. 

İyi ki varsınız!


Namaste!

6 yorum:

  1. Çok teşekkür ederim, bir kitap yazabileceğimi düşünüyor olmana. Oysa ben şöyle tariflerim kendimi: Ben bir anlatıcıyım, olanı, yaşadığımı yazma konusunda iyiyim ama yazarlık biraz kurgu ve yaratıcılık ister sanki ki o da bende yok. Bir de azim elbette.

    2009 'da mimlendiğim bir mim yazısının içinde de şöyle bir kaç cümle kurmuştum: Yazma konusunda son derece tembel, yazarlık potansiyeli olmayan biri olarak, çocukluktan itibaren bir çok mesleğe özenmeme rağmen yazar olsam gibi bir düşünce hiç bir zaman oluşmadı kafamda. Yazılı metin olarak kompozisyon dersinde yazılmışlarla, tıfıl çağların militan günlerinin bildirileri , konuşma metinleri ile mektuplarım ve belki iki üç şiir dışında bir ''eserim'' yoktur.

    Yani sevgili Bahar, ben yazılarımı akıp giden zamana emanet ediyorum:)

    Sen de iyi ki varsın!

    Nameste!


    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kitap kısmı zamanla oluşuyor aslında. Bu konuda tevazu gösterdiğini hissediyorum ama o düzenli yazdıkça değişiyor, dönüşüyor...
      O halde tılsımlı bir anlatıcı olduğunu kabul etmelisin. Emanet ettiğin zamanda farklı bir eş zamanlılık yaratmak her yazı işçisinin harcı olmuyor:)
      Yeniden teşekkürler.
      Namaste!

      Sil
  2. Bahar Hanım, sizi yürekten tebrik ediyorum. Kitabınızın hayırlı, uğurlu, okuru bol olsun. Alınacaklar listesine eklemiştim eserinizi.
    Umarım her şey istediğiniz gibi olur. Başarılar diliyorum. Siz de iyi ki varsınız.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ediyorum Nazlı Hanım, umarım sizin dünyanıza hitap eder:) amin hepimizin inşallah...

      Sil