2 Aralık 2022 Cuma

teşekkür


Blog Mahallesi Maviye İz Süren'e yer vermiş, mutlu oldum, çok teşekkür ederim:)

Blog Mahallesi, blogları destekleyen değerli bir oluşum.


2010 yılında blog yazmaya başladım. Çocukluğumdan bu yana yazmak benim en sevdiğim eylemlerden biri. Bu blogun Gülce kızımla ilgili güzel bir hatırat olmasını istedim. 2013 yılında Bloglar Mahallesi blogumu en duygusal blog star seçmişti. Zamanla yazdıklarım kitap eleştirmenliğine, öykü yazarlığına evrildi. Blogumun ismini çok seviyorum. Kıymetli bir arkadaşım öykü dosyamı okurken, kitabının adı da Maviye İz Süren olsun diye fikir verdi. Bu ismi çok anlamlı bulduğunu ifade etmişti. Bu şekilde kitabımın adını da belirlemiş olduk. Bir ara blogu, zaman ayıramadığım için tamamen kaldırmayı düşündüm. Sonra bazı geçmiş yaşantıların tüm doğallıyla burada yer alması bu düşünceme engel oldu.  Eskisi kadar paylaşım konusunda aktif olamasam da, buradaki dostlarımı ve kaliteli paylaşımları özel buluyorum. Kendi kişisel tarihimin bir kısmını, fırsat buldukça  buraya kaydediyorum. Ara ara sosyal medyadan uzaklaşma özgürlüğümü kullanıyorum, o zamanlarda en çok blogumu özlüyorum:)



 

12 yorum:

  1. "Maviye iz süren" blog dünyasına ilk girdiğim yıllarda tanıdığım ve severek izlediğim bir blog. İyi bir dost gibi bende yer etmiş. İyi ki varsın diyebileceğimiz insanlardan.
    Sevgiyle. Yürekten teşekkürle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. siz de benim için öylesiniz değerli öğretmenim:) çok teşekkür ederim, sevgiler...

      Sil
  2. Yazar arkadaşlarımızdan ve Ekip yöneticilerimizden olan @Kitapkeşfi paylaştı. Ayrıca sizleri de bizim aramızda görmekten çok ama çok mutlu olduk. Blog Mahallesini çok güzel bir yer haline getirmek istedik. Elimizden geleni de yapıyoruz.

    Şahsen bu şekilde bizden bahsetmeniz beni ve ekibimi çok ama çok mutlu etti. Ben şu sıralar taşınma işlerinde olduğum için pek bakamadım ama saolsun ekip arkadaşlarım çok yardımcı oldular. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dilerim Blog Mahallesi bloglara canlılık getirir, bu yöndeki çabalarınızı takdir ediyorum:)
      Emeği geçenlere gönülden teşekkürler, taşınma işi zor kolaylıklar diliyorum:)

      Sil
  3. Kırk yılda bir yazsanız bile kaldırmayın bence bloğu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet öyle bakıyorum artık:)
      çok teşekkürler...

      Sil
  4. Blog Mahallesi Sinan'ın oluşturduğu çook tatlı ve güzel bir proje:))) En çok onun emeği var, bizler de elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz:)))) Yazınızda yer verdiğiniz için çook mutlu oldum, çok teşekkür ederim hem kendim hem ekibimiz adına:)))
    Çok severek paylaştım bloğunuzu, umarım hep burada olursunuz ve hep yazarsınız:))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. desteğiniz çok önemli, teşekkürler :)
      hep birlikte nice yıllara, sevgiyle...

      Sil
  5. uzun yıllardır buradasınız ne güzel hep de öyle olur umarım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. eskidik artık:) nice güzel paylaşımlara hep beraber:)

      Sil
  6. Bahar'cım ne güzel olmuş, aynı yıl başlamışız demek ki yazmaya, blogların yeri çok ayrı, sen ve güzel blogun da de blog dünyasının çok özel bir parçasısınız, iyi ki varsın, sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynı yıl başlamışız:)
      canım arkadaşım çok teşekkür ederim, sen de benim için öylesin, nice mutlu yıllarımız olsun, sevgiyle :)

      Sil