11 Ekim 2020 Pazar

Maviye İz Süren'e Dair VII

 


Maviye İz Süren,  bir Ankara dergisi olan Tetkik Dergi'nin Ekim Sayısı'nda incelendi....


Sevgili mavi_dem'in yorumu:


"Mavi, kimsenin varamadığı bir yerdir; gelecektir. Yürüdükçe uzaklaşan ufuk çizgisi gibidir. O tükenmez ulaşma gayesi insanın ruhunu canlı tutar, onu yaşama bağlı kılar."
.
.
Ne kadar da doğru tanımlamışsın...
.

Canım Bahar, ilk kitabının çıktığını duyunca o kadar heyecanlandım ki, kapıma gelişini sabırsızlıkla bekledim. Okumaya başladığım andan itibaren özellikle ilk öyküde hep sen canlandın gözümde; yazma çabaların, ilham bekleyişlerin, bir türlü yazmana fırsat vermeyen ev telaşların... herkesin bir iç sesi vardır ama bunu hayal gücüyle dönüştürüp yazıya dökmek edebî bir yetenek gerektirir. Hayal gücüne ve yeteneğine hayran kaldım canım arkadaşım. Dilerim bu edebî yolculuğunda mavi ışığın hiç sönmesin🙏🏻💙
.
.
Herkese Merhaba
Sevgili yazarımız Bahar Uysal Karakuş @maviye_iz_suren 'in ilk öykü kitabı "Maviye İz Süren". Öncelikle okumayanlar için bu güzel kitabın öncesinden kısaca bahsetmek istiyorum. Bu kitaba gelene kadar yazarımız bir kaç dergide kitap tahlili ve değerlendirmesi üzerine yazılar yazmıştır. Ayrıca çeşitli edebiyat dergilerinde, yayınevlerinde yayınlanmış bir çok öyküleri ve şiirleri bulunmakta ve bir öyküsü de "Bir kadın Öyküleri" adlı kollektif kitap projesinde yer almıştır.
.
Kitap; Maviye,İz,Süren başlıkları altında 10'ar öyküden oluşmaktadır. Her bir öykü aslında hiç te yabancısı olmağımız, kendimizden de bir şeyler bulabileceğimiz yaşanmış hayat hikayeleri barındırmaktadır. Severek ve merak ederek okuduğum bu güzel kitap öykü severlere tavsiyemdir.
.
Okumakla kalın📚💕


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder