8 Ağustos 2019 Perşembe

Lodos Çarpması - Tuğba Gürbüz



Hayat; zamanı tükettikçe değer mi kazanır yoksa değerini mi yitirir? İçinden geçtiğimiz hikayeler özleyen, özlenen, seven, sevilen, acıtan, acı çeken, düşen, kalkan, terk eden, terk edilen gibi bir çok rolün eşiğine bırakır bizi. Kapılardan geçeriz, hiç bilmediğimiz yollarda kayboluruz. #lodosçarpması içinden geçtiğimiz hikayelerde kah bir anı toplayıcısını, kah kalabalıklar içinde yaşanan yalnızlığı odak noktası haline getiriyor. 
.
Lodos bu! Sert esmeyi sürdürüyor daima, kuraklaşan topraklara içli yağmurlar bırakıyor. Yağmur hüzün kokusu bilirsiniz. Hüzne eş olan, hasret dolu mektuplara dönüşüyor. İşte o sırada siyah bir taşa oturup hayatın nasıl da akıp gittiğini fısıldıyor...
.
Neredesin diyor nerede? Kafanda olmak istediğin yerde mi yoksa olmak istediğin kendinden çok ötede savrulanlar içinde mi?
▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️
“O kötü anılarını silmiş besbelli, sadece iyileri hatırlıyor. Ya ben? Yok işte, olmuyor, zihnim bütün güzel anıları öğütüyor, geçmiş benim için sayısız kötü hatıradan ibaret. O yüzden sevmiyorum geriye dönmeyi. Neden geldim sanki? Açık havadayız ama nefessiz kaldım. Derin derin soluyorum iyot kokulu havayı.”


Blogumun kazandırdığı güzel arkadaşlarımdan biri, Tuğba Gürbüz...
Kurmaca Biyografiler blogunu beğeniyle takip ediyorum :)  

Nice güzel kitaplarda buluşmayı diliyorum 💙

6 yorum:

  1. Ne güzel yazmış :) Tanıtım için teşekkür ederim canım :)

    YanıtlaSil
  2. Giriş cümlesi ne kadar güzeldi öyle..

    YanıtlaSil
  3. Değerlendirme için teşekkür ederim. Sizde iz bırakmasına sevindim.

    YanıtlaSil