9 Ekim 2012 Salı

Ta-şın-mak

  
    İstiflenmiş eşyalar,cilalanmış anılar,başlangıçlar bitişler.Sonunda toparlandık,kendi evimize taşınıyoruz.Yaklaşık bir aydır toplanıyorum,eskileri atıyorum,yenileri alıyorum.Oturduğum bu evin merkeze çok yakın olması,burada komşularla ilişkilerin sıcak olması güzeldi.Yeni evin bulunduğu semt,daha sakin ve daha nezih.Bol bol temiz havada yürüyüş yapma,sevdiğim arkadaşlarımla daha sık görüşme hayalleri kuruyorum.Taşınma mevzu bahis olduktan sonra,tabiri caizse göçebe gibi yaşıyorduk,bir düzen yoktu,bazen bu durum beni oldukça gevşetiyordu bazen de oldukça sıkıyordu.Sonuçta klasik bir oğlak kadınıyım ve düzeni seviyorum.Nihayet bu günler sona eriyor,hazırlıklar bitti,evimize geçiyoruz.Nazımız da okuluna başlayacak haftaya.Yeni ev,yeni düzen,yeni güzel günleri beraberinde getirir de hep yenileriz içimizdekileri,çevremizdekileri...

14 yorum:

  1. Hayırlı olsun
    Mutlulukla yaşayın yeni evinizde..
    Taşınmak çok zor yorucu ama arkası güzel olur inşallah:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım çok teşekkürler,taşınmak evet çok zorr:)

      Sil
  2. Yeni eviniz hayırlı olsun canım. Taşınmak zordur. Ben kızım henüz 14 aylıkken ve üstüne oğluma hamileyken evimize taşınmıştık. İnanılmaz zor gelmişti taşınma süreci. Düzenin bozulduğu sersem mi sıksam mı bilemediğin bir süreç oluyor. Taşındıktan sonrası kolay yeni düzenini kuruveriyorsun ama taşınana kadar resmen işkence. Allah yardımcınız olsun. Hep yenilikler ve mutluluklar getirsin size yeni eviniz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Burcucum çok teşekkürler.Hamileyken düşünemiyorum çok zor olmuştur tabiki.Ah bir düzenimi kursam diyorum,karınca gibi çalışıyorum bir görsen:)öptüm:)

      Sil
  3. Sizi çok iyi anlıyorum. Bende hayatım boyunca 19 kere taşındım . çok zordur :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldin göksu çetiner.Evet çok zor 19 kere taşınmak,off düşünemiyorum,çok tecrübeli olmuşsun artık:)

      Sil
  4. yeni eviniz bol şans,bol gülücüklü günler,uğurlar getirir inşallah:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canoşşş güzel dileklerin için çok sağol,öpüyorum:)

      Sil
  5. taşınmak bana göre çok keyifli ve bir o kadar da yorucu..yeni evinizde huzurlu,mutlu,sağlıklı günler dilerim..kolaylıklar gelsin..sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldin vanilins:)taşınmak evi gereksizliklerden kurtarma adına keyifli.Güzel dileklerin çok sağoll:)

      Sil
  6. Bizde 2 ay önce taşındık ve aynı karmaşa ile yaşadık,zor, özellikle çocuklu aile için. Kolaylık diliyorum ve yeni ev sağlık,huzur ve şans getirsin sizlere :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Siz zorluğu atlatmışsınız darısı benim başıma:)Güzel dileklerin için teşekkürler:)

      Sil