27 Mart 2012 Salı

Armağan,


  İki haftadır okuldan eve dönünce sürprizlerle karşılanıyorum.Güzel dostlar tarafından düşünülmek çok güzel.Geçen hafta Sevilaycım Gülce ile bana çok güzel hediyeler göndermiş.Bu haftada bu kitaplar güzel bir şehrin,güzel bir yüreğinden kondu evimize.İngilizce kitaplar Gülce Naz'a,"Yedi Çay Biri Açık" adlı öykü kitabı bana,bu kitabın yazarlarından biri olan sevgili Nilüferciğimden geldi.Kitap değişik yazarların değişik öykülerinden oluşmakta,şu an ağır ağır okuyorum.Özellikle öykü sever okurlara tavsiye edebileceğim nitelikte sıkılmayacağınız bir kitap.
Bazen  özel anlara,özel şarkılar eşlik etsin ve o anlar derinleşsin isterim.Nedense şimdi bu şarkı,bir kahve,bir kalem,bir yazma histerisi çağrıştıran bu şarkı,lohusa günlerimde kızımı uyutmuş olmanın minik zaferine eşlik ederdi ve şimdi güzel yüreklerle aynı dili konuşabilmenin,ortak payda oluşturabilmenin büyük zaferine eşlik ediyor.Dostlukla...

1 yorum:

  1. Merhaba,
    Araştırmamızın ilk aşaması sayenizde tamamlandı. Cevaplarınız da (yorumlar da) açıldı. Tekrar teşekkürlerimi sunarken başarılar dilerim.

    YanıtlaSil